Hur hittar jag mitt optikermärke på nätet?

Vet du vilket optikermärke du vill ha men inte var du kan få tag på det? Då har du kommit rätt. Det finns en viss trygghet i att hålla sig till samma optikermärke. Du vet oftast exakt vad du vill ha och du vet vad du kommer att få. Vad många dock inte vet om är att det är vanligt att optikerkedjorna brandar om vissa linser till sina egna varumärken. Det är alltså exakt samma lins men med ett annat namn. Det här görs för att försöka få kunden trogen till ett och samma märke. Samma lins går att köpa till ett bra pris online, bara under ett annat namn.

På Alltomlinser.se finns det en utomordentlig guide som listar de vanligaste linserna hos optikerna och vilka deras motsvarigheter är på nätet. Tack vare den här listan går det att få precis den linsen man är ute efter till ett bra pris. Sidan är lättnavigerad och på ett enkelt sätt får man den information man är ute efter.

Även Pricerunner har som tjänst att man kan sortera linser efter återförsäljarnamn. Du kan inte, som på Alltomlinser.se, se vilka motsvarigheterna på nätet är till optikernas linser. Har du dock bestämt dig för vilket märke du vill ha kan du dra nytta av den här listan.